Hiusten värjäys

Hiusten värjäys toteutetaan toiveidesi mukaan yhdellä tai useammalla värillä. Teen tyvivärjäyksiä, raidoituksia ja vaalennuksia.

 

Hiusten vaalennus

Jos haluat pehmeän ja luonnollisen vaalean lopputuloksen, tehdään vaalennus raidoittamalla ja pesupaikalla sävyttämällä. Hiukset voi sävyttää toiveidesi mukaan vivahtamaan esimerkiksi persikkaiseen, kultaiseen tai harmahtavaan vaaleaan – sävyjä löytyy lukuisia! Sävytys yhdessä vaalennuksen kanssa pitää värin hiuksissa kauniimmin ja kauemmin.

Jos toiveissasi on suuri muutos tummasta väristä vaaleaan, tehdään värjäyksen alle ensin värinpoisto. Hoitokerran aikana hiukset vaalennetaan kahdesti, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman onnistunut. Muistathan lisätä värinpoiston lisäpalveluna ajanvarauksen yhteydessä.

Illumina -kiiltokäsittely

Kaipaatko väriisi pientä freesausta, mutta et halua värjäyskierteeseen? Illumina on hapetteen, hoitoaineen ja värin yhdistelmä, joka raikastaa väriä juuri sopivasti muttei vaadi jatkuvaa ylläpitoa. Kiiltokäsittelyn voi toteuttaa leikkauksen yhteydessä tai yksistään.

Elumen

Jos toiveissasi on superkirkas, huomiota keräävä väri, on valintasi Elumen. Elumenilla voi toteuttaa kreisivärejä punaisesta pinkkiin ja violetista vihreään. Elumen-värit sopivat myös PPD-allergikoille.

Jos olet PPD-allergikko, muistathan mainita allergiasta varauksen yhteydessä. Kaikki värimme eivät ole PPD-vapaita, mutta hiustesi värjäys on silti mahdollista. Mietitään yhdessä, mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.